Wij zijn AnneMarie PAASSCHENS (1966) en Eric ZWIEBEL (1963). Wonen in Groenlo en hebben 3 kinderen: Henk-Jan (1989), Addy (1991) en Joop (1992).

Na een aantal verhuizingen hebben we uiteindelijk ons stekje gevonden. In dit huis wonen wij. Druk doende met een verbouwing en het aanleggen van de tuin. Helaas ontbreekt ons soms de tijd om alles te doen, maar......ooit zal het af komen. Klik op tuin voor meer info.

Al enige tijd zijn wij druk bezig met het verzamelen van gegevens betreffende de familienaam PAASSCHENS. Aanvankelijk begonnen met een kwartierstaat voor de kinderen. Vervolgens een begin gemaakt met de parenteel van de familie. Daarnaast verzamelen we alle info die we maar kunnen vinden over 'verschreven' namen, dit om mogelijk in de toekomst een link te kunnen leggen.

 

Naast genealogie hebben wij nog meer hobby's. De caravan is er één van. Met 't uitje, zoals hij heet, gaan wij regelmatig weg. Zo ook naar de wintersport.

Dit zijn wij tijdens de wintersport 2005 in Reit im Winkl

Wil je meer over ons weten, kijk dan op onze eigen pagina door op de button te klikken.

Wij hopen dat jullie op deze manier ons een beetje leren kennen, en vooral willen steunen in de zoektocht naar de gezamenlijke voorouders.

groetjes AnneMarie en Eric

 

meer over ons

tuin

 

 

 

 

 

 

 

hoofdpagina

 

 

 

 

last update: 03-05-2010

Wie zijn wij